2. El Mercedes-Benz Otomobil Hizmetleri & Fiyatları

2. El Mercedes-Benz Otomobil Hizmetleri & Fiyatları

Mercedes-Benz Koluman olarak sizi en uygun bütçeyle, aracınızın değerini düşürmeden ve güvenle araç sahibi yapmak için çalışıyoruz. Satış ve satış sonrası servis bakım hizmetlerimizde olduğu kadar 2. el araç alım-satım konularında da titizlikle hareket ediyoruz.

 Koluman’da 2. el araçlar, sorumluluk ve kalite ilkelerimiz doğrultusunda tecrübeli servis elemanlarımızın kontrolünden geçmektedir. Bakımdan geçen araçlar eksperlerimiz tarafından raporlanarak Mercedes 2. el fiyatları ile, Koluman2 web sitemiz, cep uygulamamız ya da sahibinden.com web sitesi üzerinden satışa çıkarılır. 

Güvenilir bir geçmiş öyküsüne sahip ikinci el araçlar, sizden değerinde alınır ve yine değerinde satılır. Hayalinizdeki 2. el araca, Koluman şubelerinden kavuşabilirsiniz.

2. El Mercedes Fiyatları Ne Kadardır?

Koluman bünyesinde satışı yapılan araçların fiyatları modelinden, kilometresine kadar birçok etkenle değişmektedir. Koluman, müşterilerine karşılıklı güven temelinde, kaliteli hizmet sunmayı temel felsefe olarak belirlemiştir. Koluman 2. el hizmeti ile aracınızı değerinde almak, istediğiniz aracı size en güvenilir şekilde sunmak için, tüm 2. el süreçleri titizlikle yürütülür.

Gerçekçi olarak belirlenmiş 2. el fiyatları ile alışveriş yapabilmeniz için dikkat etmeniz gereken en önemli etken, Mercedes-Benz Koluman yetkili servisleri tarafından geçmiş hikayesi takip edilmiş ve son performansı ölçülmüş bir tercih yapmaktır. 

2. El Mercedes Aracınızı Satarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

2. el aracınızı satmak, Koluman şubelerinde artık çok kolay. Profesyonel ellerde aracınız hem değerinde satışa sunulacak hem de bütün süreç sizin için sorunsuz bir tecrübe olacaktır. Peki nelere dikkat edilmelidir?;

  • Kilometre Durumu: Araç alırken dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden biri, aracın kilometre durumudur. Aracınızın satış değerinin yükselmesi ya da düşmesi buna bağlıdır. Koluman, 2. el araç değerlemede tecrübeli ekibi tarafından aracınızın kontrol edilmesini sağlar, aracınızın kilometre durumuna göre gerçek değerinde alınması ve satılması konusunda gereken tüm titizliği gösterir.
  • Hasar Sorgulama: el araç fiyatlarını etkileyen bir diğer önemli faktör, aracın aldığı hasarlardır. Hasarın büyüklüğü, aracın değerini belirlemekte kritik bir öneme sahiptir. Satın aldığınız Araçta hasar yönünden sürprizlerle karşılaşmamak ya da aracınızın değerini hasar kayıtlarını göz önünde bulundurarak objektif olarak belirlemek için Koluman profesyonel eksperleri tarafından hazırlanan rapor, çok önemlidir.
  • Lastik Durumu: el fiyatlarını etkileyen son önemli detay, aracınızın lastik performansıdır. Almayı ya da satmayı düşündüğünüz aracın lastikleri, “Satış için belli standartlara uygun mu?” ya da “Kazaya sebep olur mu?” gibi sorular ışığında kontrol ettirilmelidir.

Aracın fiyatları, yukarıda yer alan kriterlere göre ciddi oranlarda değiştiği için, bu kriterler konusunda dikkatli olmak ve Koluman uzmanları tarafından hazırlanan raporları detaylı biçimde incelemek, alım-satımda fayda sağlayacaktır.

Mercedes Certified - Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller

Mercedes-Benz Certified - Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller, 6 yaşını ve 150.000 km'yi henüz doldurmamış otomobiller arasından ayrıntılı teknik kontroller yapılarak satışa sunulur.

Ayrıntılı teknik kontrolden geçen araçlar için 2 yıl kilometre onarım güvencesi verilir. Koluman servislerinde güncel aracınız kontrol edilir ve takas için uygun bir teklif oluşturulur. Her marka ve her yaşta araçlarla takas imkânı sağlanır.

Mercedes 2. El Fiyatlarda Koluman Farkı

Mercedes-Benz araçlarda Koluman farkı daima ön plana çıkar ve Koluman’dan yaptığınız 2. el araç alım-satım işlerinde içiniz daima rahat eder. Şimdi Koluman mobil uygulaması ile 2. el aracınızı değerinde satmanız ve almanız çok daha kolay.

Koluman mobil uygulaması sayesinde aracınızın gerçek değerini hızla öğrenecek ve şubelerimizdeki yetkin uzmanlarımızın yardımıyla satış işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Siz de Mercedes-Benz araç alım – satım işlerinde Koluman tecrübesinden faydalanmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçmek için hemen tıklayın!

Koluman mobil uygulaması ile aracınızın değerini öğrenebilir, 2. el araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Apple

Android

Öne Çıkarılan Bloglar


Bir elektrikli araç almak istiyorsunuz fakat bunu çevrenizdekilerle paylaştığınızda bazı heves kırıcı…
Devamını Oku
Araç satın almak halihazırda yapılabilecek büyük harmacalardan biriyken, bir de aile kullanımı için…
Devamını Oku
Martın son haftası ile birlikte bahar gelirken, otomobilinizi bahar aylarına nasıl hazırlayacağınız…
Devamını Oku